ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ /F.A.Q./

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ /F.A.Q./

В: Какво е Batteryzone.bg?

О: Batteryzone.bg е онлайн магазин, специализиран в продажбата на батерии и зарядни за лаптопи, смартфони и таблети. Интернет домейнът и търговската марка Batteryzone.bg са собственост на фирма „НИКАС-ЕМ“ ООД. 

Всички батерии и зарядни, които могат да бъдат закупени от Batteryzone.bg, са висококачествени и на достъпни цени. Магазинът предлага, както оригинални батерии и зарядни, така и заместители. Те са произведени по лиценз на оригиналните батерии и зарядни и са напълно съвместими с моделите, за които са предназначени.

В: Как да разбера коя е батерията за моя лаптоп?

О: Ако имате лаптоп, чиято батерия трябва да бъде подменена, има два начина да поръчате неин заместител:

- изключете лаптопа си, извадете батерията и открийте нейния продуктов номер. Запишете го и търсете резервна батерия, използвайки нашата специална търсачка за продуктови номера.

- по-лесният начин да намерите заместител на вашата стара лаптоп батерия е като търсите не по номера на самата батерия, а по модела и серията на вашия лаптоп. За целта най-добре използвайте нашата търсачка, която ще видите при отваряне на www.batteryzone.bg.

В: Как да разбера коя е батерията за моя смартфон или таблет?

О: Можете да откриете батерията за смартфон или таблет, която търсите по два начина: като откриете моделът на своето устройство в търсачката ни по модели (за таблет, за смартфон) или като потърсите своята батерия по продуктов номер, който е изписан върху нея. Търсенето по продуктов номер става от търсачката в съответната категория: за таблет, за смартфон.

В: Как да открия батерията или зарядното, които търся?

О: Искате да закупите нова батерия за своя лаптоп, но не можете да се ориентирате в морето от модели, серии и номера? Най-лесният начин да попаднете на правилната батерия е да използвате нашата търсачка, в която да въведете марката, модела и серията на устройството, за което търсите батерия. Например: Dell > Inspiron > 1525, Acer > Aspire > 5740.

Ако не успеете да откриете батерията за вашия лаптоп, моля, свържете се с наш консултант, който с радост ще ви помогне.

В: Как да поръчам?

О: След като изберете продуктите, които желаете да закупите трябва само да попълните вашите имена, имейл, адрес и телефон. Ако всичко е попълнено коректно, ще получите два служебни имейла с информация за вашата поръчка. Ако е необходимо доуточняваме, наш служител ще се свърже с вас по телефон или имейл.

В: Как ще ми бъде доставена поръчката?

О: Поръчаният от ваш продукт ще бъде доставен на посочен от вас адрес чрез куриер в рамките на 1 работен ден след потвърждаване на поръчка. Ако артикулът, който търсите, не е в наличност, Вие ще получите индивидуално предложение за доставка, която ще бъде осъществена в рамките на по-дълъг период от време.

В: Как ще платя ?

О: Плащането се извършва при получаване чрез наложен платеж, по банков път или чрез системите за електронни разплащания ePay.bg и PayPal.com.

В: Мога ли да върна закупена от Batteryzone стока?

О: Всеки продукт, закупен от Batteryzone.bg, може да бъде върнат в рамките на 14 дни, без клиентът да дължи обяснение за своите мотиви. Сумата за покупката на върнатия артикул ще бъде възстановена на 100%. 

В: Мога ли да поръчам батерия или зарядно, които не откривам в сайта Batteryzone.bg?

О: Да. Всичко, което трябва да направите, е да изпратите имейл с модела на своя лаптоп или друго мобилно устройство на office@batteryzone.bg и да посочите своите координати. След това наш служител ще се свърже с вас, за да ви предложи нашата оферта за артикула, който търсите.

Вход в batteryzone.bg

Ако още нямате регистрация в Batteryzone.bg можете да направите това сега

Регистрация

Забравена парола в batteryzone.bg

Този уебсайт използва "бисквитки" за подобряване на услугата. Политика за бисквитките

Съгласен съм